Thuisverpleging Achten Bianca BVBA

Hygiënische zorgen, Wondzorgen, Palliatieve zorgen & Inspuitingen

Contacteer ons


Bel ons
Verpleging aan huis op maat van uw behoeftes !

Thuisverpleging Achten Bianca regio Houthalen, Helchteren, Zolder en Zonhoven

Ik ben Achten Bianca, woonachtig in de Korte Hofstraat 21 te Houthalen. Reeds meer dan 20 jaar verzorg ik hulpbehoevende patiënten aan huis. Als specialist in thuisverpleging ben ik vooral werkzaam in de regio Houthalen-Helchteren, Zolder en Zonhoven.

Over mij

Een passie voor het beroep en een groot hart voor de patiënten zijn mijn dagelijkse drijfveren. Om u als patiënt steeds de beste zorgen te kunnen geven, volg ik op regelmatige basis diverse bijscholingen. U bent bij mij dus zeker in goede handen.

Hygiënische zorgen

Voor hulp bij dagelijkse hygiënische zorgen kunt u op mijn diensten een beroep doen. Dit kan gaan over wassen, maar eveneens over intensievere verzorgingsmodaliteiten.

Wondverzorging

Het verblijf in het ziekenhuis na een ingreep wordt steeds ingekort. Talrijke wondverzorging moet dan ook thuis verdergezet worden en daarvoor kunt u rekenen op deze thuisverpleging uit Houthalen.

Palliatieve zorgen

Tijdens de laatste levensfase is optimale begeleiding noodzakelijk. Dit kan op vlak van medische verzorging zo zijn, maar ook op psychologisch vlak. Als ervaringsdeskundige zorg ik dan ook graag voor alle palliatieve zorgen.

Inspuitingen

Alle noodzakelijke inspuitingen, dagelijks of wekelijks, kunt u door mij laten geven. Hygiëne is mijn topprioriteit zodat een snel herstel en een optimale behandeling steeds van toepassing is.

Contact

U kunt mij steeds vrijblijvend contacteren voor informatie betreffende mijn diensten of voor een afspraak.

Clikc+